Openingstijden en contact

Openingstijden en contact

De Weggeefwinkel is vanwege de strengere lockdown per 15 december 2020 gesloten tot nader order.

Controleer onze home page voor de laatste ontwikkelingen


CORONA UPDATE:

Wij leven momenteel onder bijzondere omstandigheden en er zijn veel beperkingen. Wij zijn gesloten maar kunnen bij uitzondering en in echte noodzaak mogelijk toch helpen. Wij willen als Weggeefwinkel Rijswijk U indien noodzakelijk het volgende aanbieden:

 

KLEDINGPAKKET:

Mocht u echt iets nodig hebben zoals: jassen, schoenen of andere kleding, kunt u per email een bericht sturen naar info@weggeefwinkelrijswijk.nl met de volgende gegevens:

 

  • Jongens/meisjes/dames/heren
  • Maat:
  • Geboortedatum:
  • Ooievaarspasnummer of AZC pas nummer:

 

Wij zullen dan beoordelen of alles wat u in het pakket wilt echt noodzakelijk is en of u hier recht op heeft. Het is dus geen garantie dat u ook daadwerkelijk alles krijgt wat u ons gevraagd heeft.

 

BABYPAKKET:

Ook als u zwanger bent, kunnen wij een pakket voor u maken. Hiervoor kunt u ook een email sturen naar info@weggeefwinkelrijswijk.nl Geef aan wanneer u uitgerekend bent en of het een jongen of meisje wordt of een neutraal pakket.

 

VERHUISPAKKET:

Mocht u binnenkort verhuizen kunnen wij verhuispakketten aanbieden. Dit kan ook per email naar info@weggeefwinkelrijswijk.nl.

Dan moet u het aantal gezinsleden aangeven dat mee verhuist en een huurovereenkomst kunnen overleggen.

 

Als wij een pakket voor u klaar hebben gemaakt, krijgt u hiervan bericht via de mail en kunt u het afhalen nadat wij een afspraak voor u hebben gemaakt. U dient dan zelf tassen mee te nemen en alles wat wij voor u klaargelegd hebben, dient u dan ook mee te nemen. Er kan dan ook niets geruild worden om wat voor reden dan ook.

 

DONATIES:

Er kunnen weer onder bepaalde voorwaarden donaties gebracht worden naar de Weggeefwinkel Esdoornstraat 3A in Rijswijk. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken want wij zijn niet regulier geopend. U dient de donaties in een tas of doos te doen die u niet meer mee terug hoeft te nemen. Dit i.v.m. de Corona hygiƫneregels. Een afspraak maken om donaties te brengen kunt u per email maken op info@weggeefwinkelrijswijk.nl.